Tryk Ctrl-D for at oprette bogmærke
Du er her:  Afdelinger > Sommerhus

Sommerhus i Dyngby v/Odder

Sommerhuset i Dyngby udlejes fra påske til og med efterårsferien (uge 42). 

Hvert år i februar udsendes skrivelse til alle beboere i AlmenBo Aarhus til ansøgning om leje af sommerhuset i Dyngby. Efter ansøgningsfristens udløb, afholdes der møde i Ferieboligudvalget, som fordeler ugerne efter lodtrækning. 

Ledige uger - efter tildelingen - ring til administrationen og forhør om eventuelle ledige uger.

Sommerhuset ligger på følgende adresse: Nordagervej 4, Dyngby Lyng, 8300 Odder. 

For nye beboere kan oplyses, at huset består af en stor opholdsstue med køkken, nyrenoveret badeværelse, soveværelse med dobbeltseng, separat køjerum med 4 sovepladser samt overdækket terrasse med muret pejs. Huset ligger på en stor ugenert grund, hvor der er god tumleplads for børnene på plænen. Køkkenafdeling er forsynet med el-komfur, kaffemaskine og køleskab med lille fryser. Huset er opvarmet med el-radiatorer samt varmepumpe. Der er barneseng og en høj barnestol. Der er TV og radio med CD/DVD afspiller. Der er ingen internet. Købmand (Brødhuset), Saxild Strand, som har åben fra sidst i maj til sidst i august, ligger ca. 2 km fra sommerhuset. Ellers henvises der til mange butikker i Odder. Vi anbefaler at cykler medbringes

Kørselsvejledning vedlægges udlejningspapirerne. NB. Der er ingen bus til Dyngby.

Der betales kr. 400,00 i depositum ved tildelingen. 

Sommerhuset skal efterlades rengjort. Der vil efterfølgende blive fremsendt regning for evt. manglende rengøring. 

Betaling for el-forbrug: Ved tildelingen opkræves kr. 300,00 i a´conto for el. Der udleveres en formular til at notere forbruget på. Formularen returneres til kontoret, hvorefter det faktiske forbrug udregnes og afregnes. 

 

Billeder og referat fra Sommerhusudvalget

Englyst Webdesign & søgemaskineoptimering