Tryk Ctrl-D for at oprette bogmærke
Du er her:  Om AlmenBo Aarhus

Fra Organisationen

02.07.2018

Næste møde organisationsbestyrelsen.. Forslag ordinære afdelingsmøder.. Personoplysninger..Sommertur til Silkeborg..Fotokonkurrence


Information
til beboerne                                              juli 2018

Organisationsbestyrelsen
Næste møde afholdes torsdag, den 30. august 2018.

Der blev den 24. maj 2018 afholdt repræsentantskabsmøde med valg til organisationsbestyrelsen, som herefter består af formand Chris Cully, næstformand Vicky E. Jensen, bestyrelsesmedlem Morten Glud, bestyrelsesmedlem Birthe Blach, bestyrelsesmedlem Lis Fræer, bestyrelsesmedlem Christina Søby, bestyrelsesmedlem Kim Ribergaard.

Som 1. suppleant valgtes Alex Schmidt og som 2. suppleant Bent Larsen.

Referat af repræsentantskabsmødet inkl. organisationsbestyrelsens beretning kan læses på organisationens hjemmeside: www.almenbo-aarhus.dk. 

Forslag til det ordinære afdelingsmøde i afdelingen
Nu nærmer tiden sig for afholdelsen af det ordinære afdelingsmøde i afdelingen.

Som beboer har du mulighed for at stille et forslag. Et godt råd er at skrive forslaget ned, læse det op og spørge sig selv: Kan man stemme entydigt JA eller Nej til forslaget?

Få hjælp til dit forslag
Du kan få hjælp til at udforme dit forslag hos administrationen ved AlmenBo Aarhus. Herunder beregne eventuelle økonomiske konsekvenser. Send dit udkast til os i god tid.

Vi tager hånd om dine personoplysninger ved AlmenBo Aarhus
Når du henvender dig til AlmenBo Aarhus, enten som ansøger eller som beboer i boligorganisationen, vil vi løbende behandle forskellige persondata om dig, som du har oplyst til os og som er nødvendige for behandlingen af din sag. Det kan f.eks. være dit navn, adresse, e-mail-adresse, personnummer mm. Formålet med behandlingen af dine oplysninger er overordnet set administration af dit lejeforhold eller din placering på ventelisten i henhold til de gældende regler herfor.

Vi behandler dine oplysninger strengt fortroligt i overensstemmelse med gældende regler for datasikkerhed og oplysningerne bruges kun af den eller de medarbejdere som skal behandle din sag under iagttagelse af tavshedspligt. Dine oplysninger videregives kun til myndighederne i den udstrækning, lovgivningen kræver dette eller hvis du har givet dit samtykke hertil. Oplysningerne videregives ikke til tredje part og bruges ikke til reklamemæssige formål. Oplysningerne slettes i vores systemer, når opbevaring af disse ikke længere er relevant.    Mere herom på vores hjemmeside: www.almenbo-aarhus.dk

Sommertur til Silkeborg
Søndagsturen til ”Aqua akvarium og dyrepark” med efterfølgende sejltur på Silkeborgsøerne den 17. juni 2018 blev en stor succes. Vejret var rigtig godt og alle havde en dejlig dag.

       


Fotokonkurrencen med billeder fra afdelingerne er nu afsluttet. Vinderne får direkte besked.


Mange hilsner og god sommer AlmenBo Aarhus                             < Tilbage til nyhedsarkivet!

Seneste 4 nyheder

Fra organisationen
04.10.2018

Nyt hovedbestyrelsesmedlem...Beboermøder - din stemme...Frutidsudvalget...Nybyggeri -...

[mere]

Fra administrationen
05.09.2018

Ny hjemmeside på vej.....

[mere]

Fra Organisationen
02.07.2018

Næste møde organisationsbestyrelsen.. Forslag ordinære afdelingsmøder.....

[mere]

Fra organisationen
25.04.2018

Næste møde organisationsbestyrelsen... Ledige uger sommerhuset i Dyngby... AARHUSbolig-dag......

[mere]

Englyst Webdesign & søgemaskineoptimering